پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس - پروژه مقاله تحقیق آماده
پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس
پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس

پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس

        نوع فایل power pointقابل ویرایش 33 اسلاید قسمتی از اسلایدهاتولید سوسیس از 40 درصد گوشت و بسته به نوع سوسیس به 70درصد نیز می رسد. منظور از گوشت، گوشت قرمز (گاو و گوسنفد و گوساله) می باشند. اما متأسفانه مجوز گوشت سفید (مرغ و بوقلمون) نیز به تولید کنندگان داده شد البته کیفیت گوشت مرغ کمتر از گوشت قرمز نیست بعلاوه از نظر رژیمی بسیار مفیدتر است در صورتیکه تقلب در تولید این فرآورده وجود نداشته باشد.در سوسیس معمولی و آلمانی از نظر درصد گوشت (40%) و از لحاظ فرمولاسیون یکسان می باشند ولی از نظر اندازه با هم اختلاف دارند طول سوسیس آلمانی (16-18)cm و طول سوسیس معمولی (12-10) cm می باشد. فهرست مطالب و اسلایدهاساخت انواع سوسیس در ایرانروش تهیه و ساختسوسیس کوکتلسوسیس کوکتل پنیرکوکتل قارچسوسیس واکیوم شدهسوسیس خونسوسیس تازهسوسیس جگر (کبد)روش عمومی ساخت کالباسروش ساخت کالباس مارتادلاروش ساخت کالباس خشکروش ساخت کالباس خشک 70% ممتازروش ساخت کالباس لیونتروش ساخت لیونر مرغروش عمومی ساخت ژامبونروش ساخت ژامبون های 90 درصدروش ساخت فیله مرغ و فیله گوشتروش ساخت فیله مخلوط (مرغ، گوشت)روش ساخت ژامبون مرغ 90 درصدروش ساخت ژامبون بکین روش ساخت استیک انگلیسی ...

پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس

 

 

 

 

 

 

 

 

نوع فایل power point

قابل ویرایش 33 اسلاید

 

قسمتی از اسلایدها

تولید سوسیس از 40 درصد گوشت و بسته به نوع سوسیس به 70درصد نیز می رسد. منظور از گوشت، گوشت قرمز (گاو و گوسنفد و گوساله) می باشند. اما متأسفانه مجوز گوشت سفید (مرغ و بوقلمون) نیز به تولید کنندگان داده شد البته کیفیت گوشت مرغ کمتر از گوشت قرمز نیست بعلاوه از نظر رژیمی بسیار مفیدتر است در صورتیکه تقلب در تولید این فرآورده وجود نداشته باشد.

در سوسیس معمولی و آلمانی از نظر درصد گوشت (40%) و از لحاظ فرمولاسیون یکسان می باشند ولی از نظر اندازه با هم اختلاف دارند طول سوسیس آلمانی (16-18)cm و طول سوسیس معمولی (12-10) cm می باشد.

 

فهرست مطالب و اسلایدها

ساخت انواع سوسیس در ایران

روش تهیه و ساخت

سوسیس کوکتل

سوسیس کوکتل پنیر

کوکتل قارچ

سوسیس واکیوم شده

سوسیس خون

سوسیس تازه

سوسیس جگر (کبد)

روش عمومی ساخت کالباس

روش ساخت کالباس مارتادلا

روش ساخت کالباس خشک

روش ساخت کالباس خشک 70% ممتاز

روش ساخت کالباس لیونت

روش ساخت لیونر مرغ

روش عمومی ساخت ژامبون

روش ساخت ژامبون های 90 درصد

روش ساخت فیله مرغ و فیله گوشت

روش ساخت فیله مخلوط (مرغ، گوشت)

روش ساخت ژامبون مرغ 90 درصد

روش ساخت ژامبون بکین

 روش ساخت استیک انگلیسی



قیمت: 5,000 تومان

پس از پرداخت لینک دانلود محصول در اختیار شما قرار میگیرد و میتوانید آن دانلود کنید، همچنین لینک دانلود به ایمیل شما نیز ارسال می شود.





سایر محصولات :

پاورپوینت تغذیه در ریکاوری


پاورپوینت والیبال و مهارتهای آن


پاورپوینت زیر رده دیلنیده


پاورپوینت زراعت سیب زمینی


پاورپوینت زراعت عمومی


پاورپوینت كاهش ضايعات محصولات كشاورزي


پاورپوینت زراعت


پاورپوینت تكنيك هاي مناسب سمپاشي


پاورپوینت سموم و تقسیم بندی انواع سموم


پاورپوینت روشهای تحقیق در اقتصاد کشاورزی


پاورپوینت طراحی سیستم های آبیاری قطره ای


پاورپوینت کاربرد نانوتکنولوژی در کشاورزی


پاورپوینت پرورش قارچ خوراكي


پاورپوینت مورفولوژی و تشریح گیاهی


پاورپوینت قارچ تکمه ای


پاورپوینت ماشینهای کشاورزی


پاورپوینت مبانی خاکشناسی


پاورپوینت اصول ترويج و آموزش كشاورزی


پاورپوینت گلکاری


پاورپوینت گیاه شناسی


پاورپوینت گیاه شناسی


پاورپوینت گیاه خواری و سبزیجات


پاورپوینت آشنایی با تعدادی از گیاهان دارویی مرتعی


پاورپوینت پرورش قارچ خوراکی صدفی


پاورپوینت فیزیولوژی گیاهان زراعی


پاورپوینت روانشناسی احساس و ادراک


پاورپوینت توانبخشی


پاور پوینت نقش بازی در تربیت کودکان


پاورپوینت طرحی معماری روستای لیقوان (پروژه شناخت و طراحی معماری روستایی)


پاورپوینت پنیر و انواع آن


پاورپوینت انواع خشک کن ها


پاورپوینت توليد شكلات و تافي


پاورپوینت نفوذ و تعامل اجتماعی


پاورپوینت سیستم های مدیریت هوشمند حمل و نقل


پاورپوینت مساجد دوره اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت آژانس حفاظت از محیط زیست امریکا


پاورپوینت طاق و قوس و گنبد درمعماری اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت آرامگاه ها و زیارتگاه ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


کسب درامد از سایت اتوماتیک در فروش فایل


پاورپوینت چارچوب معلمی


پاورپوینت شیرین کننده های غذایی


پاورپوینت میدان تجریش (پروژه شناخت و تحلیل فضا های شهری)


پاورپوینت داروخانه خصوصي سينا


پاورپوینت اهمیت و نقش جنگل ها


پاورپوینت نظریه گشتالت


پاورپوینت راه سازی


پاورپوینت کودک آزاری


پاورپوینت کاخ ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت معماری مدرن متعالی (پروژه درس آشنایی با معماری معاصر)


پاورپوینت طرح مرمت مدرسه دارالفنون (مظفريه) (پروژه درس آشنایی با مرمت ابنیه)


پاورپوینت ريزمغذي ها چه هستند؟


پاورپوینت ریز مغذی های مهم در کودکان


پاورپوینت روغن ها و چربی ها


پاورپوینت روغن سبوس برنج وروش های استخراج آن


پاورپوینت روش هاي نگهداري گوشت


پاورپوینت فاکتورهای همانند سازی و DNA پلیمرازها


پاورپوینت رژيم درماني


پاورپوینت خواص عسل


پاورپوینت کاربرد طیف سنجی در شیمی آلی


پاورپوینت گــل سنـــگ


کسب درامد از سایت اتوماتیک در فروش فایل


پاورپوینت شیرین کننده های غذایی


پاورپوینت طرح مرمت مدرسه دارالفنون (مظفريه) (پروژه درس آشنایی با مرمت ابنیه)


پاورپوینت توانبخشی


پاورپوینت طرحی معماری روستای لیقوان (پروژه شناخت و طراحی معماری روستایی)


پاورپوینت كاخ هشت بهشت اصفهان


پاورپوینت انتقال حرارت پيشرفته (انتقال حرارت هدايتی) (Conduction)


پاورپوینت انواع خشک کن ها


پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی)


پاورپوینت آرامگاه ها و زیارتگاه ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت طاق و قوس و گنبد درمعماری اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت کاخ ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت روانشناسی احساس و ادراک


پاورپوینت معماری مدرن متعالی (پروژه درس آشنایی با معماری معاصر)


پاورپوینت رادیولوژی


پاورپوینت نحوه محاسبه و پیاده سازی قیمت تمام شده


پاورپوینت مدیریت اسلامی و اخلاق مدیریت


پاورپوینت آژانس حفاظت از محیط زیست امریکا


پاورپوینت داروخانه خصوصي سينا


پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس


پاورپوینت قهوه


پاورپوینت عملیات حرارتی، فرایند گرم كردن و سرد كردن


پاورپوینت اهمیت و نقش جنگل ها


پاورپوینت حسابداری دارایی های ثابت ونامشهود


پاورپوینت كنترل نشت در سدهاي خاكي


پاورپوینت توليد شكلات و تافي



کلمات کلیدی :nbsp nbsp nbsp خشکروش ساخت کالباس کالباس خشکروش ساخت ممتازروش ساخت کالباس کالباس لیونتروش ساخت لیونتروش ساخت لیونر ساخت کالباس خشکروش ساخت کالباس لیونتروش کالباس مارتادلاروش ساخت عمومی ساخت کالباسروش nbsp nbsp ساخت کالباس ساخت ژامبون گوشت قرمز ساخت فیله درصدروش ساخت عمومی ساخت سوسیس کالباس ژامبون تولید درصدروش عمومی معمولی پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباسnbsp nbsp nbsp خشکروش ساخت کالباس کالباس خشکروش ساخت ممتازروش ساخت کالباس کالباس لیونتروش ساخت لیونتروش ساخت لیونر ساخت کالباس خشکروش ساخت کالباس لیونتروش کالباس مارتادلاروش ساخت عمومی ساخت کالباسروش nbsp nbsp ساخت کالباس ساخت ژامبون گوشت قرمز ساخت فیله درصدروش ساخت عمومی ساخت سوسیس کالباس ژامبون تولید درصدروش عمومی معمولی
سایر محصولات